Welkom

Hieros Gamos 2023: 2 t/m 6 augustus

Fijn dat je interesse hebt in Hieros Gamos!

Meer dan ooit voelt de ondertitel van Hieros Gamos, waarachtig leren liefhebben, actueel. Hoe kun je vanuit zelfliefde zorgdragen voor wat jij nodig hebt? Hoe kun je de ander in zijn/haar waarde laten als die andere denkbeelden, gevoelens en overtuigingen heeft over wat er in de wereld gaande is? Hoe sta je met vertrouwen, overgave en centering in het Leven, in een tijd die we niet eerder hebben meegemaakt?

Laten we samenkomen in het besef dat alle diversiteit, verandering, polariteit, emotionele rollercoasters en afscheiding als golven opduiken uit een alomvattend Veld van Stilte, Eenheid en Liefde. En dat we keer op keer in staat zijn om daarnaar terug te keren, wát er ook gebeurt.

Wees welkom!

Van woensdag 10:00 tot zondag ca 17:00

Je kunt op woensdag tussen10u en 13u arriveren. Op zondag ronden we het programma ceremonieel af rond 15.00. Daarna zorgen we er met alle aanwezigen voor dat we de velden weer schoon en leeg opleveren. Als we dit met een paar honderd mensen doen is het in 1 à 2 uur klaar. 

Dagelijkse sharing

Elke dag kom je samen in een vast groepje van maximaal tien deelnemers, waarin je in een kleine setting kunt delen wat je bezighoudt en wellicht herkenning ervaart in de verhalen van anderen. Deze groepjes worden begeleid door een Hieros Gamos hoeder. Hij/Zij zorgt ervoor dat iedereen gelijke spreektijd krijgt en is aanspreekpunt als je vragen hebt. 

Met jouw groep draag je ook bij aan het creëren van een moeiteloos lopende en sfeervolle vijfdaagse community door samen seva taken uit te voeren. Dit kan een bewustzijnsworkshop op zichzelf zijn. Meer over de seva.

Scroll naar boven