Welkom

Hieros Gamos 2024: 19-23 juni 2024

Fijn dat je interesse hebt in Hieros Gamos!

Meer dan ooit voelt de ondertitel van Hieros Gamos, waarachtig leren liefhebben, actueel. Hoe kun je vanuit zelfliefde zorgdragen voor wat jij nodig hebt? Hoe kun je de ander in zijn/haar waarde laten als die andere denkbeelden, gevoelens en overtuigingen heeft over wat er in de wereld gaande is? Hoe sta je met vertrouwen, overgave en centering in het Leven, in een tijd die we niet eerder hebben meegemaakt?

Laten we samenkomen in het besef dat alle diversiteit, verandering, polariteit, emotionele rollercoasters en afscheiding als golven opduiken uit een alomvattend Veld van Stilte, Eenheid en Liefde. En dat we keer op keer in staat zijn om daarnaar terug te keren, wát er ook gebeurt.

Wees welkom!

Van woensdag 10:00 tot zondag ca 16:00

Je kunt op woensdag tussen10u en 13u arriveren. Op zondag ronden we het programma ceremonieel af rond 16.00. 

Dagelijkse sharing

Elke dag kom je samen in een vast groepje van maximaal tien deelnemers, waarin je in een kleine setting kunt delen wat je bezighoudt en wellicht herkenning ervaart in de verhalen van anderen. Deze groepjes worden begeleid door een Hieros Gamos hoeder. Hij/Zij zorgt ervoor dat iedereen gelijke spreektijd krijgt en is aanspreekpunt als je vragen hebt. 

Scroll naar boven