9e Hieros Gamos 3 t/m 7 aug 2022

Lange tijd leek het erop dat er geen Hieros Gamos bijeenkomst zou zijn dit jaar. Als kernteamcirkel voelden we dat de diepste missie van Hieros Gamos, het ankeren van de energie van het gezonde mannelijke en het gezonde vrouwelijke in harmonie en gelijkwaardigheid, volbracht was. 

Ikzelf voelde als initiatiefnemer van Hieros Gamos niet langer de energie om organisator te zijn. Mijn focus en aandacht wilden naar iets nieuws. Na een paar maanden van innerlijke bezinning en heling begon Hieros Gamos ineens toch weer te fluisteren en vanaf dat moment is de magische creatiestroom weer op gang.

Hieros Gamos wil een nieuwe fase in, meer gericht op het Heilig Huwelijk op de menselijke laag. Juist nu, in een tijd van grote transitie waarin onze zenuwstelsels onder druk staan is het zo belangrijk om liefdevol en waarachtig te zijn in je relaties en in de wereld. Om met begrip en bewustzijn te reageren op emoties, meningen en houdingen van jezelf en van anderen. Te beseffen dat die vaak vanuit kramp en overlevingsmechanismen komen. En dat ‘en passant’ het collectieve geheugen van de mensheid naar een hogere trilling wil, zodat we meestal niet reageren op wat er hier en nu gebeurt, maar vanuit een onderbewuste misschien wel eeuwenoude laag. 

Daarom is het meer dan ooit nodig om elkaar te voeden, bekrachtigen en inspireren om zo een vibratie van Liefde, Eenheid en Waarheid de wereld in te sturen. Net als voorgaande twee jaren zullen we Hieros Gamos in de vorm van een kampeergathering neerzetten. Zullen we in het moment afstemmen op wat er wil ontstaan aan programma, rituelen, sharings etc.

Omdat we het gevoel van Eenheid voorop stellen, kiezen we ervoor om niet langer gescheiden te slapen. Wel zullen we verschillende dagdelen met mannen en vrouwen apart doorbrengen, omdat we keer op keer ervaren hoe diepgaand dat doorwerkt. 

We creëren het pad door er op te lopen. Voel je de JA om in het Veld van Hieros Gamos te zijn, in het vertrouwen dat je precies zult ontvangen wat voor jou de bedoeling is, wees welkom!

Het 5-daagse samenzijn kost €333 inclusief eetpakket vanaf woensdag diner t/m lunch op zondag. Aankomst woensdag tussen 10 en 13u, details volgen via een latere mailing voor wie zich aanmeldt.

Ik wil graag mijn ticket kopen

PS: Als je je langer onder wilt dompelen in samenZijn in een voedende community kun je 27 t/m 31 juli, alleen, met je partner of met je hele gezin, genieten van Hieros Gamos Family. Je kunt dan een overbruggingsticket kopen voor zondagnacht 31 juli, maandag 1 en dinsdag 2 augustus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Scroll naar top