Catering

Foekje en Chantal

Wij, Chantal Greeven van de TeaLounge en Foekje Vellema van Foekje’s Eko Food zorgen voor de festival catering met heerlijke kleurrijke maaltijden die voor meer dan 90%  bestaan uit biologische ingrediënten.

We gebruiken veel groenten uit de streek van o.a. een biologisch dynamische zorgboerderij uit Zeewolde, de Zonnehoeve. Op deze boerderij wordt ook met graan uit de polder gewerkt waarmee het brood en gebak gebakken wordt wat wij aanbieden.

catering F&C

Buffetvorm

Alle maaltijden worden in buffetvorm aangeboden zodat je kunt kiezen wat je lekker vindt en wat bij je past. Naast vega zijn er ook voldoende vegan opties en houden wij uiteraard rekening met diëten wanneer deze vooraf met ons zijn overlegd. 

Twee eetrondes

Er zijn twee eetrondes, om ons in staat te stellen om ruim 300! verse maaltijden in 2 uur te bereiden. Bij aankomst kun je bij de entreekraam je voorkeur aangeven.

Eigen eetgerei meenemen

Neem voor de maaltijden je eigen bord, soepkom, beker, glas en bestek mee. En een theedoek voor je eigen afwas. Afwasmiddel en borstels zijn aanwezig.

Ontbijt

We serveren een gezond en energiek ontbijt met voor ieder wat wils: Havermout met rijstmelk en verschillende toppings, verschillende soorten brood en crackers, verschillende soorten hartig beleg, verschillende soorten zoet beleg, (soja)yoghurt met crunchy, fruit en om te drinken (rijste-) melk, jus en koffie.
Misschien is er soms nog een verrassing, wie weet…

Catering F&C 2

Lunch
Tussen de middag bestaat de lunch uit een uitgebreid kleurrijk buffet met soep, salades, brood, zoet en hartig beleg, vers fruit, zuivel en sap.

Diner
Onze energetisch afgestemde avondmaaltijden variëren per dag en zijn geïnspireerd op het thema van het festival, de mensen om ons heen en de groenten van het seizoen.

Omdat wij energetisch koken en meebewegen op de energie zullen wij elke ochtend de gerechten op ons menu bord schrijven zodat je weet wat er die dag wordt aangeboden.

Het blijft dus elke dag een verrassing.
Eén ding is zeker!
Er is voor iedereen voldoende keus en het diner wordt altijd afgesloten met een heerlijk toetje.

Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij nog meer doen, neem gerust een kijkje op onze websites: www.tea-lounge.nl en www.foekjesekofood.nl

Shoti Maa thee hele festival gratis beschikbaar

doosjes Shoti Maa

Je kunt doorlopend gratis 17 heerlijke theeën van Shoti Maa proeven op Lorelei. Thee speciaal gemaakt voor elk chakra, voor elke element of voor bepaalde tijden op de dag. Kom ze allemaal proeven!

Scroll naar top