Alle praktische informatie op een rij

Prijzen

Een ticket kost €385 voor het volledige festivalprogramma en de workshops. Dit is inclusief overnachten in een eigen tentje, camper of caravan. Gezien de inhoud van het programma, streven we ernaar dat de  groepsenergie van  alle mannen en alle vrouwen in balans voelt. De afgelopen zeven edities zijn er meer vrouwen dan mannen op het festival geweest. Daarom hebben we twee kortingen geïntroduceerd om mannen extra uit te nodigen de stap naar het Hieros Gamos te maken; de koppel- en de broederkorting. Op de totaalprijs van 2 tickets ontvangen jullie samen 100 euro.

Voor €150 kun je een all inclusive eetpakket, of een dinner only pakket voor €80

Elektriciteit kun je bijboeken voor €15 euro

Reserveer alvast je plek

Catering

De catering bestaat uit ter plekke vers bereide en vrijwel geheel biologische maaltijden. Het all inclusive eetpakket (€150) bestaat uit 12 maaltijden, startend met diner op woensdag t/m de lunch op zondag. LET OP: Zorg dus voor je eigen lunch op de aankomstdag. Het is ook mogelijk om zelf je ontbijten/lunches te regelen en alleen een eetpakket van vier diners (€80)  te boeken. 

Gezien de intensiteit van het programma raden we één van bovenstaande opties aan. Mocht dat financieel niet lukken dan kun je er ook voor kiezen helemaal zelf te koken. 

Het cateringteam kan rekening houden met diëten wanneer deze minimaal 2 weken van tevoren doorgegeven worden. Je kunt hiervoor contact opnemen met Chantal via info@tea-lounge.nl

Meer over de catering

Overnachten

Het overnachten met een eigen tent, camper of caravan is in het ticket inbegrepen. Elektriciteit is beperkt beschikbaar en kost 15 euro voor alle dagen. 

Woensdag en donderdag gescheiden slapen
Om echt te ervaren, hoe het is om met alleen maar mannen of vrouwen te zijn, hebben we er bewust voor gekozen, dat iedereen tijdens de eerste twee nachten gescheiden slaapt, ook koppels. Vanaf vrijdag kun je samen slapen. 

Omdat we vanwege de Covid-maatregelen geen slaaptenten aanbieden voor de gescheiden nachten, betekent dit dat je als koppel een extra kampeermiddel nodig hebt. Vanwege het beperkte aantal vierkante meters op het terrein willen we je vragen om een klein tentje daarvoor te regelen en niet twee grote tenten, campers of caravans mee te nemen.  

Seva: Vele handen maken licht werk

We merkten tijdens de Hieros Gamos kampeergathering vorig jaar dat het ontbreken van de klassieke rol van vrijwilliger de onderlinge band versterkte en dat er veel bereidwilligheid was om bij te dragen in de vorm van Seva (Sanskriet voor onbaatzuchtige dienstbaarheid). We hebben besloten dat we dit ook bij een ‘normaal’ Hieros Gamos willen blijven doen zodat we als het ware een vijfdaagse community vormen. 

De taken die maken dat een festival moeiteloos lijkt te verlopen variëren van de keuken assisteren met snijwerk of afwas, tot kaarsjes aansteken, toiletten schoonmaken, zorgdragen dat er doorlopend thee is nog 101 andere grotere en kleinere klussen). We schatten in dat de  seva gemiddeld maximaal 1 à 1,5 uur gemiddeld per dag zal duren.

Meer over Seva

Scroll naar top