Over Ton

Wie ben ik

Ik geniet dagelijks van Marjolijn,  mijn kinderen, mijn kleinkind en van mijn pensioen. Mijn bezigheden zijn tuinieren, beeldhouwen, maak merkaba’s in allerlei maten, klussen en van niets iets proberen te maken. Hieros Gamos zit inmiddels in mijn bloed en er komen regelmatig beelden naar boven van hoe we iets zouden kunnen creëren.

In mijn dagelijkse meditatie als lichtwerker en Meervoudig Merkaba healer stem ik me af op de universele lichtkrachten om als zuiver kanaal een bijdrage te kunnen leveren aan het scheppen van een nieuwe aarde, een nieuwe manier van Zijn waarin we op een respectvolle en liefdevolle wijze omgaan met elkaar, met de natuur en alles wat leeft. Op het HG zie ik dit als een krachtige kwaliteit om zodoende een bijdrage te leveren aan het festival.

De weg naar HG heb ik gevonden op uitnodiging van Marjolijn, samen in het vrijwilligersteam. Hier heb ik op mijn eigen manier weer de weg naar spiritualiteit terug kunnen vinden. Naast vrijwilliger zijn hebben we de eerste 2 jaar vrouwelijke en mannelijke mandala’s gelegd op de velden om ze te voorzien van een bekrachtigende energie. Dit heeft als gevolg gehad dat er nu een HG tempel staat op het festival.

In mijn puberteit was ik helderziend  maar wist me er geen raad mee, werd er bang van. Kon ook niemand vinden waarmee ik hier over kon praten. Ik  heb me daardoor compleet afgesloten voor dit onderwerp. De weg naar weer open gaan heeft z’n 25 jaar geduurd.

Samen met Marjolijn zorg ik voor het tot stand komen van diverse energetische plekken op verschillende festivals. De beelden die zij doorkrijg weet ik praktisch en technisch liefdevol om te zetten in prachtige creaties.

Ton Merkaba

Bij het creëren van de HG-tempel  hebben we vaak gebruik gemaakt van heilige geometrische vormen, zoals de merkaba. Heilige geometrische vormen zijn die vormen waarin de schepping zich uitdrukt om tot manifestatie te komen. De merkaba, die meestal in het midden van de tempel hangt, brengt mannelijke en vrouwelijke scheppende energieën samen die samen de Eenheid omvatten. Bij ons beiden ontstond het verlangen naar verdieping en samen met Marjolijn volg ik nu een opleiding tot Meervoudig Merkaba Healer.  We leren om onze bewustzijnsvelden te verruimen d.m.v. het activeren van diverse lichtlichamen, om zo nog grotere velden van liefde en levensenergie tot onze beschikking te hebben van waaruit heling plaats kan vinden zowel voor anderen als voor onszelf.

Door het volgen van deze opleiding hebben we veel meer bewustzijn gekregen op hetgeen er energetisch opgebouwd wordt door het neerzetten van een tempel op het festival en zijn we veel krachtiger in onze taak als tempelhoeders gaan staan.

Scroll naar top