Over Hilde

Mijn motivatie voor de creatie van Hieros Gamos is ‘practice what you preach’. Het is voor mij niet langer genoeg om op de festivals in de diepte samen te zijn, te transformeren, groeien en verbinden met gelijkgestemden. Als we werkelijk een nieuwe wereld willen creëren is het in mijn ogen noodzakelijk om de verantwoordelijkheid te nemen om dat wat we weten, willen, voelen en doorkrijgen ook 24/7 te leven, midden in gezin en maatschappij. En omdat dat soms verrekte lastig is, is het belangrijk om daarmee te experimenteren. Om opnieuw te ervaren hoe het is om in een liefdevolle, waarachtige community samen te zijn. En dat vervolgens ook mee te nemen naar schoolpleinen, aardse familie en werkvloeren. 

Naast de organisatie van inmiddels vier festivals ben ik geliefde van Stephen, moeder van Esa en geef ik onder de naam Soulbalancing individuele lichaamswerk sessies gericht op heling van de ziel. 

Mijn passie vat zich samen in de ondertitel van Hieros Gamos: “Waarachtig leren liefhebben”. Dat omvat voor mij alles. Schuren, polijsten, transformeren, luisteren, opruimen, herinneren, vrijgeven tot er niets anders meer is dan in vrijheid met het leven mee stromen en genieten van wat elk moment te bieden heeft. 


www.soulbalancing.nl
www.hierosgamosfamily.nl
www.persephonerising.nl
www.loreleifestival.nl

Scroll naar boven