*** Save the date: 2 t/m 6 aug 2023 ***

Lieve allemaal, er is veel in beweging gebracht met de Hieros Gamos gathering afgelopen zomer. Het hele proces ernaartoe, een nieuw team, het loslaten van het oude team, de ontvangen feedback, de evaluatie en de ontbinding van het kernteam van HG2022. Dat ontbinden doen we elk jaar, om vanuit de leegte te kunnen voelen wat er wil ontstaan.

Bij het besef dat er volgend jaar mogelijk een 10e ! Hieros Gamos kan zijn gaat er (bijna ondanks mijzelf) een innerlijk vuurtje aan. Hoe gaaf zou het zijn om een ‘full on grootscheeps’ Hieros Gamos neer te zetten als eerbetoon aan alle jaren, aan alle magie, aan alle strubbelingen en groei. Om dat te vieren, om het energieveld dat we allemaal samen Zijn te vieren, om deze gebundelde power de wereld in te sturen!

Als ik dit schrijf voel ik de vibratie en tinteling door mijn lijf zoemen. JAAAAAH, natuurlijk gaan we dat doen! EN tegelijkertijd is er een vermoeid stukje dat denkt (en weet) wat dat aan krachtsinspanning vraagt en of ik dat wel op te brengen heb. En meer nog: Is dat de bedoeling?

In dit afstemmingsproces zijn we dus nu, oktober 2022. Dat vraagt tijd, naar binnen keren, gesprekken voeren. Subtiel luisteren naar wat er wil, in welke constellatie. Hoe en met wie vormt zich een magisch web waarin draagkracht en vervulling tot een moeiteloos geheel leiden?

De eerste fluisteringen zijn daar, vanuit het onmanifeste. En dan is er natuurlijk ook de ratio, die al wil weten, die al wil overgaan tot concreet maken, een datum communiceren. Het is belangrijk om beide recht te doen.

Update 5 januari 2023: JAAAAAH, we gaan ervoor! Uiterlijk half januari zal de ticketshop open zijn en sturen we een nieuwsbrief.

Voel je de roep om hieraan bij te willen dragen als workshopgever dan horen we dat nu al graag (als reactie op deze post en/of via hilde@hierosgamos.nl). Want dan kunnen we inventariseren hoeveel animo er is om samen een fantastisch 2e lustrum te creëren.

In Liefde,

namens oud, nieuw en toekomstig kernteam 🙂

Hilde

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Scroll naar boven