Wil je meewerken aan Hieros Gamos?

Je kunt op drie manieren bijdragen aan Hieros Gamos: Als workshopgever, hoeder of vrijwilliger.

Workshopgever

Je kan een workshop aanbieden op het festival van ongeveer 2 uur. Naast dat je een workshop aanbiedt draag je samen met alle andere medewerkers bij aan de veiligheid/bedding van het festival, zodat de deelnemers een mooie tijd kunnen beleven. Je kan als workshopgever naast het geven van je eigen workshop ook deelnemen aan al het andere wat het festival te bieden heeft. 

Een workshop bij de vrouwen (door een vrouw)

Een workshop bij de mannen (door een man)

Een gezamenlijke workshop (door een man en een vrouw)

Hoe aanmelden?

Voel je de roep van het festival, dan willen we je vragen het volgende te mallen naar team@hierosgamos.nl:

  • Wat inspireert/raakt het Hieros Gamos festival in jou?
  • Wat kom jij als mens het festival brengen?
  • Een korte beschrijving en mogelijke titel(s) van wat je aan zou kunnen bieden in ca. 10 regels

Aan workshopgevers vragen we een bijdrage van €222. Dit is exclusief optioneel dinner only eetpakket van €90 (4x diner) of all-inclusive eetpakket van €185 (vanaf ontbijt op woendagochtend. De gathering begint voor alle workshopgeveres en hoeders al op dinsdagmiddag, omdat we samen een krachtige energetische bedding neer willen zetten waarin we deelnemers ontvangen. Dinsdagavond creëren we via potluck (iedereen neemt iets kleins te eten mee voor ongeveer 4 personen) een tafel van overvloed.

We krijgen regelmatig de vraag (of horen de gedachte) ‘waarom moet ik betalen, ik kom toch brengen?’ Het is maar hoe je het bekijkt. Ideaal gezien in onze ogen zou er helemaal geen onderscheid zijn in ticketprijs tussen deelnemers en medewerkers, omdat we allemaal verbonden zijn in een web van geven en ontvangen. De tijd is daar nog niet helemaal rijp voor en daarom hanteren we toch meerdere entreeprijzen, die in verhouding kloppend voelen.

Je wordt zelf ook ondergedompeld in een krachtig transformerend Veld en in die zin ben je deelnemer net als ieder ander, ook de kernteamdragers van deze gathering. Zoals wij het zelf ervaren “Het Hieros Gamos grijpt je bij je nekvel en zorgt dat er met je gebeurt wat er gebeuren Moet”. En je ontmoet gelijkgestemde zielen wat stimulerend kan werken voor je eigen groei en inspiratie. We hebben al vele prachtige samenwerkingen zien ontstaan.

Belangrijk dat je voelt of het je zielsverlangen is dat je naar Hieros Gamos brengt. Want dan reageert het Universum altijd met een terugkerende stroom, misschien direct in de vorm van Hieros Gamos deelnemers die op deze manier jouw activiteiten leren kennen (voor de prijs van minder dan een gemiddelde advertentie). Of indirect, via andere kanalen; Geven en ontvangen hoeven oppervlakkig gezien niet uit dezelfde bron te komen.

Hoeder

Als hoeder begeleid je tijdens een (dagelijkse) sharing/samenzijn een groepje van maximaal 9 deelnemers. Je creëert een veilige bedding voor de sharings en zorgt ervoor dat een ieder gelijke spreektijd kriigt. Je bent aanspreekpunt als er vragen zijn of iemand uit jouw groep ergens mee zit. Indien nodig kun je ze doorverwijzen naar de geestelijk raadsvrouw/man.

Praktisch gezien zorg je dat iedereen uit jouw groep weet waar en hoe laat jullie samenkomen en let je erop dat de sharing tijdig start en eindigt.

Als je zelf vragen hebt of steun nodig hebt kun je terecht bij bij de andere hoeders of hoeders coördinatoren Wendy en Peter, met wie je dagelijks samenkomt.

In ruil voor jouw bijdrage als hoeder betaal je een entreeprijs van €222 ipv €399. Dit is exclusief optioneel dinner only eetpakket van €90 (4x diner) of all-inclusive eetpakket van €185 (vanaf ontbijt op woendagochtend. De gathering begint voor alle inspiratoren en hoeders al op dinsdagmiddag, omdat we samen een krachtige energetische bedding neer willen zetten waarin we deelnemers ontvangen. Dinsdagavond creëren we via potluck (iedereen neemt iets kleins te eten mee voor ongeveer 4 personen) een tafel van overvloed).

Hoe aanmelden?
Voel je de roep van het festival, dan willen we je vragen het volgende te mailen naar hoeders@hierosgamos.nl:

  • Wat inspireert/raakt het Hieros Gamos festival in jou?
  • Wat kom jij als mens het festival brengen?

Vrijwilliger

Op het festival zijn 1001 dingen te doen: Van ontvangst van de deelnemers tot het zetten van thee voor de aanwezigen. Van ad-hoc situaties oplossen tot ’s avonds de kaarsjes aansteken. Van het terrein mooi maken tot de WC’s schoonmaken. En net even die extra stap zetten als een deelnemer je nodig heeft of een inspirator je aanschiet als de muziekinstallatie het niet doet.

We zoeken ongeveer 20 toegewijde, enthousiaste, doortastende en zelfstandige deelnemers die beschikbaar zijn op onderstaande data om een inspirerende tijd te hebben en samen de bedding te creëren waarin honderden mensen een prachtige ervaringen mogen beleven. Wil je (alleen maar) vrijwilligen omdat je dan veel korting krijgt en dus baalt als je een workshop niet kunt volgen omdat je een taak krijgt, schrijf je dan niet in…. Natuurlijk is het een mooie manier om op het festival te kunnen zijn als je financieel even krap zit. Je bent welkom!

Je hebt andere aankomst en vertrek dagen en tijden dan de deelnemers van het festival. Je zal beginnen op Dinsdag 1 Augustus rond 10:00 (exacte tijden volgen nog) met de opbouw van het festival.
Je zal vertrekken op Maandag 7 Augustus Rond 12:00 (zodra we klaar zijn). Eerder weggaan van Hieros Gamos is helaas geen optie omdat ook de afbouw écht bij het festival hoort en er anders nog maar een paar helpende handen zijn voor alle laatste klusjes.

Tijdens de festivaldagen stellen we een werkschema samen, waarbij je ongeveer 4 à 5 uur per dag wordt ingezet en je voldoende vrije tijd over hebt om van de gathering te genieten en inspiratiesessies te volgen. Wel verwachten we dat je beseft dat je vrijwilligerstaak altijd voorrang heeft mocht je moeten kiezen tussen beide.

Als vrijwilliger betaal je een bijdrage om een deel van de kosten die we voor je maken (overnachten en eten) te dekken. Een vrijwilligersticket kost €200 inclusief eten, ipv de deelnemersprijs van €579 .

Vooraf plannen we een bijeenkomst voor alle vrijwilligsters om elkaar te leren kennen, globaal uit te leggen wat we van je verwachten en vooral om alvast de sfeer van Hieros Gamos samen neer te zetten.

Wil je meewerken als vrijwilliger, mail dan naar vrijwilligers@hierosgamos.nl, waarbij je vermeldt waarom je graag aan het Hieros Gamos Festival bij wilt dragen, wat jou daarin raakt/inspireert, en of je beschikbaar bent van dinsdag 1 t/m maandag 7 augustus ca 12.00 uur

Scroll naar boven